maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kevään kuulumisia

17.3.2016
Leevin ja Tikrun pennut syntyivät eilen 16.3.2016, Tikrun synttäripäivänä.
Jihuu vihdoin odotetut rakkauspennut syntyivät, ja kaikki meni luonnollisesti ja hyvin.
Pentujen sukupuolet 4urosta ja 3narttua.  
Nyt vaan seurataan pentujen kehitystä ja kasvua.
Hieman piristystä tähän todella surulliseen ja ankeeseen kevääseen!

Meille on tulossa Leevin tyttöpentu toukokuussa! Harkinnan jälkeen Ollin kanssa päätimme että otamme yhden Tikrun ja Leevin pennuista. En olisi voinut antaa tilaisuuden mennä ohi, koska nämä ovat Leevin viimeiset jälkeläiset. Leevillä oli niin ihana luonne, että haluan saada Aapolle juuri tästä yhdistelmästä kaverin. Tikru emo on kaunis ja pätevä koira lajissa kun lajissa. Päädyimme narttuun tällä kertaa, syitä oli moniakin miksi otamme nyt nartun.
Kaikille pennuille tiedossa kivat kodit! =)






14.3.2016

Tänään käytiin Aapon kanssa eläinlääkärissä. Poistettiin siis piilokives ja se toinenkin. Aapollehan ei siis toista pallia ikinä tullut, se jäi nivuskanavaan matkavarrelle. Iso pettymyshän se oli silloin, kun olin toivonut Aaposta myös näyttelykoiraa. Mutta pääasia, että sain ihanan hyväluonteisen ja kiltin rakkaan ystävän.

Nyt se on sitten kastroitu ja toipuu kotona pikku hiljaa. Paranemaan päin. On tässä kaikennäköistä ollut ja toivottavasti tästä eteenpäin kevät olis parempi.

Aapon kanssa treenataan ahkerasti taipparia varten. Olen toukokuussa menossa katsomaan taipparikoetta, ja haaveena olis Aapollekin tänä kesänä taipparikoe.



4 kommenttia:

  1. Rapsutuksia Aapolle ja tsemppiä toipumiseen! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin paranee. Väillä pidetään kauluria ja välillä haavapukua, joka ostettiin m ja m.stä.... Se on kyl huippu varsinkin öisin. =)

    VastaaPoista
  3. Isot Onnittelut Tikrun ja Leevin pennuista <3 Ihanaa!! :)

    VastaaPoista