sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukuu!

21.12.2014
Joululomaa!

Jee nyt alkoi kauan odotettu joulu/talviloma. Pari viikkoa saa huilata ja syödä jouluruokia, nam. Koirien kanssa laatuaikaa ulkoillen ja metsäillen.

Torstaina oli Aapon vika pentukurssi kerta Sastamalassa. Treenattiin sivulla olon asentoa ja hihnakävelyä. Hienosti meni. Leevikin pääsi tekemään hihnassa ohitusharjoituksia.

Eilen lauantaina haettiin mökiltä joulukuusi ja samalla koirat sai juosta metsässä pari tuntia. Oli kivaa ja paistettiin makkaraakin, Aapo sai ekaa ekaa kertaa maistaa grillimakkaraa.

Sitten ollaankin vaan joulusiivoiltu ja oltu kotona. Tänään käytiin Leevin kanssa koirauimalassa, Luka ja Rosa oli mukana myös. Aapo ei tullut tällä kertaa, että sain keskittyä kunnollla uittamaan Leeviä. Jumituksiin tekee hyvää, kun uittaa ympyrää mahdollisimman paljon.













15.12.2014
Torstaina käytin Leevin hierojalla. Tällä kertaa mitään isompia jumeja ei ollut, onneksi. Jotain pientä vaan selässä. Nyt pyritäänkin käymään kerran kuussa uimalassa. Tällä viikolla taas mennään uimaan.

Viikonloppuna oltiin taas metsässä, ja treenattiin ihan perusnoutoja dameilla. Hyvin meni molemmilla. Kuvia eikä videoo nyt olekaan!

Oltiin sunnuntaina mätsärissä Ylöjärvellä. Kumpikaan ei sijoittunut, Leevi sain SIN ja Aapo PUN. Koiria oli järjetön määrä joka luokassa yli 40 kpl. Aapo osaa hienosti olla ja käyttäytyä jännissä paikoissa. Paljon koiria ja ihmsiä ja ääniä. Hyvää totuttelua sellaseen ainakin saatiin.

Onneksi toi Leevin karvanlähtökin alkaa olemaan jo voiton puolella, Turku kv.hen ei oo enää kun reilu kuukausi ja Leevi on ilmoitettu sinne!





7.12.2014

Tänään ei satanut niin menimme metsään tekemään noutohommia. Viime viikonloppuna ei käyty.
Otin yhden vaakun ja yhden lokin mukaan. Dameja pari.

Leevi innostui lokista ja palautti sen ihan ok pari kertaa. Vaakusta Leevi ei tänään piitannut. Aapo haki muutaman kerran nihkeästi lokin, mutta vaakun tuominen onnistui Aapolla hienosti.

Damit Aapo palautti suoraan käteen. Aapollla on välillä ollut sitä ongelmaa, että alkaa nyppiä vaakkua eikä tuokaan sitä....

Tässä muutamia kuvia:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti