sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Noutojuttuja!

JIPPII!

Tänään oltiin aamulla metsässä koirien kanssa. Tarkoitus oli lähteä tekemään jotakin noutojuttuja vaakulla ja harakalla Aapon kanssa. Leevi mukaan vaikkei aluksi pitänyt ottaa jottei häiritse.
Aapo teki muutaman ihan hyvän noudon vaakulla, mutta palautukset ei jotenkin tullut ihan tarpeeksi lähellä ja oli muutenkin vähän vaisua. Aapo jopa alkoi pari kertaa repimään vaakkua, joten en tehnyt sen kanssa montaa kertaa.

Olli oli mukana ottamassa valokuvia ja ehdotti että kokeiltais Leevin kanssa vaakkua. No epäilin hieman, mutta turhaan. Tehtiin niin että eka innostutettiin sitä ja vietiin vaakku kauemmas (välillä heitettiin lähelle). Sitten Leevi innostui ja lähti perään ja haisteli. Nopeasti se otti vaakun ja kantoi sitä hyvin, ei tosin ihan lähelle meitä mutta kuitenkin hyvä alku ottaen huomioon etten oo saanut sitä kunnolla kantamaan varista. Enkä ole kyllä treenannut Leevin kanssa juurikaan! Ihmeiden aika ei siis ole ohi. Niinkuin Tiina kasvattaja sanoi, niin Leevi oli jo pentuna erittäin riistaviettinen ja kun uudestaan herätellään se iloisen tekemisen kautta, hyvä tulee!

Leevi onnistui tänään paremmin kun pikkunoutajamme! Tässä muutamia kuvia onnistuneesta metsäretkestä!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti