torstai 7. elokuuta 2014

Loppukesän suunnitelmia!

 
15.8.2014
Huomena ajateltiin piipahtaa treenaamassa Kutalan kasinon mätsärissä Sastamalassa. Sunnuntaina sitten suunnataan Valkeakoskelle näyttelyyn, jossa tuomaroi Hannele Jokisilta. Tollereita vaan 10kpl ilmoitettu. Kasvisryhmään ollaan myös menossa! Jännää kun ei olla ennen oltu inkkareitten kans. Kerran olen ollut kasvisryhmässä aikaisemmin. Tällä viikolla jätetään Vepe treenit väliin, jotta turkki olisi jossain kunnossa sunnuntaina.
Jippii enää 2 vkoa kun pentu saadaan kotiin!


Nyt komeilee koiranetissä sisarusten näyttelytulos!! Vesilahden ryhmis

 

 

Loppukesän suunnitelmia!

Viimeinen lomaviikko sitten koitti ja ensi maanantaina alkaa työt. Viime viikonloppuna (2.8) oltiin Vesilahdella ryhmänäyttelyssä, jossa tuomaroi Satu Ylä-Mononen. 

Tollereita oli ilmoitettu 13 kpl ja sisko Kiira oli myös ilmoitettu. Avoimia uroksia oli vaan kaksi, ja Leevi sai ERI + SA.n ollen luokkansa 1. ja saaden sertin, jes! Kiira samoin eri sa avk1 ja sert. Luka oli pu2 saaden varasertin, pu3 oli Peikkolinnan reissumies. Hyvä päivä kaikilla meillä. Tämän kesän ykköstavoite suoritettu SERT!!!!!

Rop oli Kiira ja Leevi vsp. Hieno kokemus oli olla siskon kanssa rop kehässä.

17.8 Valkeakoskella tuomaroi Hannele Jokisilta, jonne on tulossa 4kpl inkkareita. Namu, Leevi, Kiira ja Inka.

23.-24.8 Tehdään Rosan kanssa Kouvola-Heinola turnee. Kouvolassa norjalainen Arne Foss, ja Heinolassa molemmille tuttu Jaana Hartus. Yövymme Heinolassa leirintämökissä. Ei siis tänä kesänä tollershowhun, joka on samana viikonloppuna.

Pentu haetaan kotiin elokuun vikalla viikolla. Pennut tänään 4 vkon ikäisiä.

Vepeen yritetään ehtiä ainakin pari kertaa vielä, syksyllä sitten rallytokoa ja pennun kanssa noutoharjoituksia aloitellaan. Näyttelyitä ei juurikaan ole syksyllä.

Huomena Helsinkiin maailman voittaja näyttelyä seuraamaan!

Iloinen Leevi.



EKA SERT!


Pennut 3,5 vkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti