sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lomailua ja pentujuttuja!

                          Päivän piristys!


    

 

Pyhäjärvellä veneilemässä!

 

Oltiin keskiviikkona ja tänään pyhäjärvellä moottoriveneilemässä. Leevi tykkäs olla mukana ja pääsi uimaan veneestäkin.


 

 

Pentuhankintoja!

 

Käytiin hakemassa tänään Janikalla (siskollani) lainassa ollut koiraportti. Aiotaan laittaa se eteisen ja olkkarin väliin, joten pentu saa työpäivän ajan olla eteisen puolella ja Leevi olkkari/keittiössä. Samalla reissulla haettiin riistapakastimeksi kaverilta joutilas pakastin.

Tänään kävi kylässä myös kaverin Tiian urospentu (valkoinen paimenkoira) Nemo. Saipahan Leevi vähän tuntumaa pentuelämään! Hyvin tulivat juttuun!

 

 

 

 

LOMAILUA!!!


Super lomaviikko jälleen takana. Alkuviikosta oltiin mökillä pari päivää, sitten perjantaina ajelimme Turkuun Mirjan luokse hakemaan tollerikirja (Alison Strang and Gail Macmillan). Siitä matka jatkui Benitan luokse Paraisille pentuja katsomaan. Pennut ja emo Jemsa voivat hyvin ja pennut kasvaa kovaa vauhtia, ovat jo 13 päivän ikäisiä. Silmät on auennut jo osalla pennuista!

Käytiin vielä samana päivänä Leevin kasvattajan Tiinan ja Stefanin mökillä Turun saaristossa! Koirilla oli kivaa ja lämmintä keliä riitti, korkattiin kuoharipullo Leevin lapsien kunniaksi!

Tänään sunnuntaina ajeltiin Mäntsälään KR-näyttelyyn. Uroksia taisi olla 14 kpl ja avo uroksia oli huikeat 7 kpl. Leevi helteestä huolimatta esiintyi taas mallikkaasti ja liiteli avoimen luokan toiseksi saaden SA.n, ja lopulta ollen PU4 ja varasert saaliiksi. Kiva arvostelu uudelta tollerituomarilta. Kati oli tosi mukava ja iloinen tuomari. Leevi mitattiin taas pitkästä aikaan ja tällä kertaa 53cm. Leevin veli Namu sai ERIn kivalla arvostelulla!


Näin käy rantapallolle Leevin käsittelyssä.

Tammelan mökillä.

Pennut 11pv ja Jemsa.

Pienin poika.

AVO ERI.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti