maanantai 7. maaliskuuta 2016

Aapo noutaa

Viime lauantaina (5.3) oltiin Aapon kanssa kimppatreeneissä Vesilahdessa. Meitä oli Raijan kaksi kultsua ja Marjukan labradori. Oltiin päätetty tehdä damiruutu kaikille ja lopuksi pupujälki.

Aapo ei sitten hakenut yhtään damia ruudusta, eikä markkeerausta. Haisteli vaan tyttöjen pissoja ja pelleili. Päätin viedä autoon ja jättää damiruudun välistä.

Pupun kanssa olikin syksyn taipparikurssilla ongelmana se, että ei ottanut.... Jäljestää kyllä hienosti ja nopeasti. Eli syksyn jälkeen nyt oli eka kerta kun koitettiin pupujälkeä.
Tehtiin Aapolle ihan lyhyt jälki ja taas löysi mutta jäi haistelemaan; otti sen kyllä mutta ei kantanut kun metrin...
Me sitten Raijan kans heiteltiin pupua ja Aapo innostui kun "vahingossa" heitettiin maahan ja kävi noutaan sen. Kyllä sillä pupuunkin on riistaveittiä, pentuna kantoi hyvin pupua... Nyt koitetaan vaan tehdä tosi kiva ja hauska juttu siitä niin eiköhän se vielä jäljeltäkin tule =)


7.3.2016
Tein Aapolle muutaman varman ja kivan vaakkunoudon ihan kotipihassa. Vein kauemmas ja Aapo noutaa tosi hyvin eikä enää pudottele, vaakut palautuu käteen saakka. Piilotin myös pari kertaa.
Otin vielä vähän vaakunkantoa hihnassa ja sekin menee tosi hyvin. Vaakut on aina kiinnostanut Aapoa ja niiden kanssa ei ole vielä ainakaan ollut ongelmia.

Taipparit on suunnitelmissa, mutta en vielä tiedä koska. Taipparikurssi alkaa 13.3. ja sinne ollaan taas ilmottu.






Taipparikurssi alkaa 13.3.2016 luento kerralla, ja sielä koirakot jaetaan ryhmiin. Eli taas on taipparikurssi suunnitelmissa vaikka treenaillaan kyllä ihan omallakin porukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti